header-bg-2018
За нас

Скопски вински салон – Винодонија 2018

01.

1. Кои сме ние?

Здружението на сомелиери на Македонија е здружение чии членови се пред се’ вински ентузијасти и љубители на вино, едукатори, вински судии…

02.

2. Мисија, визија и цели

Наша мисија се нашите клиенти како и секојдневните бизнис активности во нашата група.  Ни’ причинува задоволство да им помогнеме на нашите клиенти…

03.

3. Наши вредности

Нашиот успех се должи на поставеноста на нашите погледи на повисоко ниво, и стремежот заедно да ги соствариме нашите амбициозни цели…

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

Аплицирај Online

Ќе ни причинува голема чест и задоволство доколку го поддржите овој настан со Вашето учество.

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ НАШИТЕ

Предавачи

Стефано Канело

Стефано Канело

Riedel The Glass Company, Директор на продажба за југоисточна Европа,

Стефано Канело е потпретседател на Riedel Group за продажба за југоисточна Европа. Има студирано информатичка технологија и сметководство. Во светот...

Данијела Радеч

Данијела Радеч

Претседател на Националното здружение на сомелиери и Винската академија на Црна Гора

  Данијела Радеч, претседателка и основач на националното Здружение на сомелиери на Црна Гора и Винската академија на Црна Гора,...

Џино Премзиќ

Џино Премзиќ

Сопственик и главен шеф на кујна во ресторанот Коноба код Марка

  Џино Премзиќ е сопственик на ресторанот Коноба код Марка, кој го носи името на неговиот татко. Воедно е и...

Галина Тодорова Нифору

Галина Тодорова Нифору

eng., Wine MBA

Галина Тодорова Нифору поседува инженерска диплома за Технологија на вино и алкохолни пијалаци од Универзитетот за технологија на храна во...

Иво Козарчанин

Иво Козарчанин

Вински новинар и судија

  Роден сум во 1964 година во Загреб, а живеам во Самобор. Во виното се вљубив од рана возраст покрај...

М-р Александра Ристова

М-р Александра Ристова

Раководител на оддел “Примарна преработка“ во винарија Тиквеш и управител на винарија Домен Лепово

  Александра има 10 годишно работно искуство во винаријата Тиквеш, каде што ги има поминато сите нивоа на организациската структура...

Андон Крстевски

Андон Крстевски

Главен енолог во винарија Стоби

Андон Крстевски е енолог и технички директор во винаријата Стоби во Градско. Своето образование по Биохемија и енологија го стекнал...

М-р Сандра Георгиевска

М-р Сандра Георгиевска

Енолог во Шато Камник

  Сандра Георгиевска е главен енолог во винарија Kamnik. Универзитетското образование и додипломски студии ги има завршено 2008та година на УКИМ Факултетот за...

М-р Никола Кузмановски

М-р Никола Кузмановски

Енолог во винарија Тиквеш, раководител и одговорен во сектор за финализирање на вино

  Со диплома се има стекнато во Пловдив, Република Бугарија и две години по тоа добива статус магистер по енологија...

Бидете и вие дел од најголемиот вински настан во Македонија

1-2 Декември 2017, Хотел Мериот Скопје

Детална агенда на настанот

Програма

  Свеченото отворање на настанот Скопски вински салон – Винодонија 2017 ќе се одржи во петок на 1-ви Декември 2017...

Memories from Conference 2016

Business Innovation Conference
НАШИОТ БЛОГ

Последни новости

Поддржувачи

Покровители

Здружение на сомелиери на Република Македонија
Marriott Hotel Skopje

Спонзори

Горска
Ридел
Вински бар Форца

Пријатели на виното

sf-macedonia_logo-300×65
Macedonia Experience

Медиумски спонзори

Terroir.mk
Vino.mk
Вински мозаик
Vino.rs
Vino & Fino
Кајгана
Факултети
Плус инфо
За Се
МКД
Економски Лидер
Вистина
Оф нет
Канал 77

Newsletter

Бидете во тек со сите новости, настани и промоции…

Локација & Контакт

+389 78 407 482
Јавете се
Скопје Мериот Хотел
Посетете не
info@vinodonia.mk
Email