ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

Почетна / ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

Почитувани вински пријатели,

Задоволство ни’ е да ве информираме дека во рамките на активностите на група вински критичари, едукатори и судии, под закрила на ЗСМ – Здружение на Сомелиери на Р. Македонија, во подготовки е организирање на вториот по ред Скопски вински салон- Винодонија 2017. Ќе ни причинува голема чест и задоволство доколку го подржите овој настан со вашето учество.

Цена за учество

  • Секој изложувач може да закупи максимум две продажни места
  • Димензија на едно продажно место е изложбен панел со димензија 170х60 cm
  • Две продажни места подразбира спојување на два изложбени панела со потребниот простор за манипулација.
  • Едно продажно место може да се подели на два изложувачи .
  • Цена за едно продажно место е 350,оо EUR (денарска против вредност 21.525,оо ден)

Почитувани,
Со оглед дека просторот го ограничува бројот на учесници резервациите ќе се евидентираат по системот прв пријавен прв услужен. Ве молиме доколку решите да го резервирате вашето учество на Скопскиот вински салон – Винодонија 2017, единствен начин е да извршите уплата  на долу прикажаните сметки.

ЗДРУЖЕНИЕ НА СОМЕЛИЕРИ НА МАКЕДОНИЈА, БРИКС СКОПЈЕ
Жиро с-ка: 300-000003909233
Банка: Комерцијална Банка