16:00 - 16:30
  • Датум

    петок, 1-ви Декември 2017

  • Време

    16:00 часот

  • Место

    Meeting room D (прв спрат)

Презентација на анализаторите OeF и WSCSO2 за брза контрола и квалитет на виното, од зрно, за време на ферментација и како краен производ. Истата ќе ја водат г-динот Момир Живановиќ (Србија) и Марко Марк (Словенија), регионални менаџери на компанијата за Источна и Југоисточна Европа, и извршниот директор на Лабена, г-динот Борут Чех.
Линк од компанијата www.labena.si

Бојан Јуруковски

Leave a Reply

Your email address will not be published.