19:00 - 20:30
  • Датум

    петок, 1-ви Декември 2017

  • Време

    19:00 часот

  • Место

    Meeting room A+B (прв спрат)

Запознајте го еден од најпознатите шефови од Хрватска, Џино Презмиќ, чиј ексклузивен ресторан Коноба код Марка го посетуваат и многу познати личности од естрадата, политичкиот и светскиот џетсет, како глумците од Game of Thrones, принцезата Каролина од Монако, претседателката на Хрватска, рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров и многу други. Ресторанот Коноба код Марка, кој се наоѓа на островот Шипан во близина на Дубровник, со прекрасен поглед на Јадранот, е познат по единствените медитерански специјалитети кои пак за да ги пробате, потребно е да резервирате со недели однапред.

Џино Премзиќ (Коноба код Марка) и М-р Слободен Чокревски

Leave a Reply

Your email address will not be published.