14:00 - 16:00

b2b

 

Претставници од ХоРеКа секторот од Македонија и пошироко ќе бидат присутни да дегустираат вино и во директен контакт со производителите да се запознаат поблиску со нивните производи и можностите за соработка.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.