13:00 - 14:00

fb_cover_v3

 

Свеченото отворање на настанот Скопски вински салон – Винодонија 2017 ќе се одржи во петок на 1-ви Декември 2017 година од 13:00 до 16:00 часот. Влезот на отворањето е исклучиво со ПОКАНА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.