13:00 - 20:00

Единствена можност да дегустирате повеќе од 300 различни вина од над 40 винарии од земјава и странство, кои ќе бидат изложувачи на Винодонија. Еднодневната влезница ќе чини 490,00 денари и ќе може да се купи на денот на одржување на настанот или пак онлајн на MK. Tickets на следниов линк.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.