16:00 - 17:00
  • Датум

    петок, 1-ви Декември 2017

  • Време

    16:00 часот

  • Место

    Meeting room A+B (прв спрат)

Придружете му се на Ридел на Винодонија во Скопје на едукативна и забавна програма која засекогаш ќе го промени Вашиот вински живот! На уникатна и воедно фасцинантна винска дегустација, Стефано Канело, потпретседателот за продажба за Југоисточна Европа, ќе ја претстави врската помеѓу формата на чашата, нашата перцепција и уживањето во виното. *Предавањето ќе се одржи на англиски.

Стефано Канело

Leave a Reply

Your email address will not be published.