16:00 - 17:30
 • Датум

  сабота, 2-ри Декември 2017

 • Време

  16:00 часот

 • Место

  Meeting room A+B (прв спрат)

Енолозите на ВВ „Тиквеш“ ќе ги откријат причините поради кои ова винарска визба има одлични бели винаНе ја пропуштајте можноста да слушнете од врвни експерти кои се тајните за производство на врвни бели вина од нашето поднебје.

Листа на вина што ќе бидат дегустирани:

 1. Temjanika Special Selection 2017
 2. Sauvignon Special Selection 2017
 3. Chardonnay Special Selection 2017
 4. Alexandria Cuvee (white) 2017
 5. Grenache Special Selection 2016
 6. Viognier Special Selection 2016
 7. Bela Voda (white) 2016
М-р Александра Ристова и М-р Никола Кузмановски

Leave a Reply

Your email address will not be published.