ФМ Врева: Гостин Звонко Херцeг, директор на Винодонија 2016

За прв пат  во Македонија , на 11-ти и 12-ти ноември 2016-та година, во хотелот Мериот во центарот на Скопје , ќе се случи  Скопски вински салон – Винодонија 2016-та, посветен на виното, винариите, винската индустрија и љубителите на вино .

Детали за уникатниот настан , добивме денеска во “ФМ Врева“ од Звонко Херцeг , директор на Винодонија 2016-та. За сите кои пропуштија , реприза на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.