Покана за Прес конференција по повод одржувањето на Скопски вински салон – Винодонија 2016

Покана за Прес конференција по повод одржувањето на Скопски вински салон – Винодонија 2016

Почитувани,

Ве покануваме на Прес конференција по повод одржувањето на првиот Скопски вински салон – Винодонија 2016, организиран од група вински консултанти, судии и ентузијасти, под покровителство на Здружението на сомелиери на Република Македонија, кој ќе се одржи на 11-ти и 12-ти ноември (петок и сабота) во Хотел Мериот Скопје.

Прес конференцијата ќе се одржи на 9-ти ноември во 11:00 часот, во Хотел Мериот – Ballroom 2 (втор кат).

На Прес конференцијата ќе се обратат Звонко Херцег (директор на Скопски вински салон – Винодонија 2016), Ивана Симјановска и Александар Вучковски (проект координатори).

За повеќе информации за Скопскиот вински салон – Винодонија 2016, посетете ја нашата веб страница www.vinodonia.mk.

Срдечен поздрав,
Тимот на Винодонија

Leave a Reply

Your email address will not be published.