Стефано Канело

Riedel The Glass Company, Директор на продажба за југоисточна Европа,

1556358_10152153026703617_893428852_o

Стефано Канело е потпретседател на Riedel Group за продажба за југоисточна Европа. Има студирано информатичка технологија и сметководство. Во светот на виното е веќе десет години.

Leave a Reply

Your email address will not be published.