Влезници

Почетна / Влезници

Резервирај влезници

Почитувани вински пријатели,

Задоволство ни’ е да ве информираме дека во рамките на активностите на ЗСМ – Здружение на Сомелиери на Р. Македонија во подготовки е организирање на првиот Вински Салон во Македонија. Ќе ни причинува голема чест и задоволство доколку го подржите овој настан со вашето присуство.

Цена на влезници

  • Цената на едноденвна влезница е 490 денари