Events Schedule

Ексклузивен термин наменет за B2B средби

  Претставници од ХоРеКа секторот од Македонија и пошироко ќе бидат присутни да дегустираат вино и во директен контакт со производителите да се запознаат поблиску со нивните производи и можностите за соработка.  

Events Schedule

Отворање на настанот

  Свеченото отворање на настанот Скопски вински салон – Винодонија 2017 ќе се одржи во петок на 1-ви Декември 2017 година од 13:00 до 16:00 часот. Влезот на отворањето е исклучиво со ПОКАНА.